zaterdag 22 februari 2014

Bedankt lieverdjes!

Lieve lezers, vrienden en familie,
Allemaal hartelijk bedankt voor jullie stem op mijn Louisakleedje!
Het goede nieuws is dat ik op de eerste plaats ben geëindigd in de stemmingsronde dankzij jullie allemaal!
Het slechte nieuws is dat ik desondanks niet tot de 5 winnaars behoor.
Ik heb er een behoorlijk zuur gevoel aan overgehouden als ik eerlijk mag zijn.
Ik heb alvast mijn lesje geleerd en zal niet snel meer deelnemen aan een wedstrijd, tenzij het met een blinde jury is, waarmee ik bedoel dat de jury niet weet wie er achter welk project zit.
Ik heb mezelf gewoon stierlijk belachelijk gemaakt door te hopen dat ik ooit wat ging winnen, dat gevoel bespaar ik mezelf liever een volgende keer...
Overigens, ik ben geen slechte verliezer hoor, de winnaar is eveneens mijn favoriet! Maar op de eerste plaats eindigen in de stemming en niet eens een troostprijs in de wacht slepen, dat piekt, geef ik grif toe!
Voila, het hart is in alle eerlijkheid gelucht, ik heb weer veel bijgelegd en ga lekker verder van mijn weekend genieten.
Ik heb namelijk een heel fijn weekend! Waarover spoedig meer :-)

12 opmerkingen:

 1. Dat begrijp ik toch ook niet? Ik snap je gevoel heel goed hoor! Voor ons ben jij toch de winnaar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zouden idd sowieso wel iets mogen voorzien voor de persoon met de meeste stemmen he. Jammer maar helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mja, dat zegt veel natuurlijk. Niet aantrekken, ge hebt veel bewonderaarsters waaronder mezelf. Wij genieten gewoon van al dat moois dat je ons toont. Samen met Naaistaart ben je één van mijn favorieten; jullie maken ons blij; als dat geen mooie prijs is !! -))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem2/24/2014

  Intussen staat het vol positieve berichtjes op Marte haar blog van mensen zoals mij, die je absoluut niet begrijpen en haar blijven steunen. Misschien moet je die eens lezen. Je kan geen wedstrijd winnen enkel op basis van publieksstemmen. Wees sportief en stop met die negativiteit. Een raad van een goede verliezer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb dan tenminste het lef om onder je eigen naam te posten, dan zou ik nog overwegen om je au serieux te nemen. ;)

   Verwijderen
  2. Oh, ik heb overigens nergens gezegd dat ik de wedstrijd wou winnen, zo hoog schat ik mezelf niet in hoor ;). Maar de publieksstemmen winnen en geen prijs winnen, dat is gewoonweg niet eerlijk.
   Wij zijn gewoon allemaal misbruikt ter promotie van haar patroontjes.
   Als ik wist dat het zo zou lopen, dan had ik nooit meegedaan. Ik doe enkel nog mee aan wedstrijden die beoordeeld worden door een blinde jury (een jury die niet weet wie er achter welke creatie zit)
   Als ik dan verder zo vrij mag zijn om te bepalen wat ik post op mijn eigen blog en mijn eigen mening te hebben? Als het geschrevene jou niet aanstaat, ik dwing je niet om me te volgen ;).
   Merci!

   Verwijderen
 5. Ieder zijn mening, natuurlijk. Maar waarom schrijven jullie dit niet met je naam erbij. Ik vind dat nogal flauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is jammer dat je met zo'n rot gevoel blijft zitten Ellen.

  Ik wil wel graag even reageren op 'Anoniem' hierboven. Ik heb namelijk net even zitten kijken op de reacties bij Marte op haar blog en daar staat niemand 'Anoniem' tussen, of ik kijk er overheen. Je mag je hier dan ook wel met je naam melden lijkt me. Lekker veilig om zo 'anoniem' te posten. Maar goed... genoeg negatiefs gezegd hierover.

  Ik vond jouw jurkje een hele mooie, de winnaarsjurk ook en er stonden nog veel meer mooie jurkjes tussen. Jammer dat er maar 5 winnaars waren. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil me ook niet uitspreken over de wedstrijd. Maar inderdaad jammer dat negatieve opmerkingen toch altijd anoniem worden neergepend...

  BeantwoordenVerwijderen