maandag 29 september 2014

Sleutelhangers & cirkelsjaal

Al lang op mijn programma: sleutelhangers uit draagdoekenstof voor in mijn goodiebags.
Zondag 5 oktober aanstaande, organiseer ik, samen met concullega Joke, de 1e Draagwandeling Vlaamse Ardennen, in domein De Ghellinck in Wortegem-Petegem. Alle info vindt u hier.
Iedereen van harte welkom!!!
Eerst was het plan om voor iedereen een sleutelhanger te maken, maar de verwachte opkomst is groter dan mijn aantal keyfobs, dus ga ik er gewoon een aantal verloten, en de rest houden voor mijn  goodiebags.


Ik maakte ook nog een cirkelsjaal, eentje die twee, of zelfs drie, keer omkan. Want één keer, zoals de vorige, vond ik toch wat weinig ;).
Ik heb hem al heel de avond aan, en hij is zaaaalig warm :). Ik ben nu eenmaal ook een sjalenmens. Ik heb zelden koud, behalve aan mijne nek, die vraagt nogal snel om een sjaalke. Er zit dan ook een tendens in mijn "verslavingen", het zijn alledrie textielverslavingen, namelijk stof, sjaals en draagdoeken :p.

Katoen: Hamburger Liebe
Fleece: uit de kast

Voila, kleine projectjes tussendoor. Veel meer energie had ik niet vandaag, en meer dan dat heb ik dan ook niet gedaan buiten op mijne zetel gelegen. *one of those days...*

8 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit... Maar wat bedoel je precies met draagdoekenstof?
  Is dat iets speciaals?
  Wel heel leuk gedaan!
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd, zoals Stipjes en Datjes zegt, gewoon heel letterlijk stof waar draagdoeken mee gemaakt worden ;).

   Verwijderen
 2. Dat is gewoon letterlijk draagdoekenstof. Draagdoeken worden van bepaald geweven stof gemaakt, zodat het stevig genoeg is om je kindje mee te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat moest een antwoord zijn op de reactie hierboven :)
  Leuk idee om er sleutelhangers van te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke sjaal,hoe maak je die nu?Heb je ergens een linkje daar voor want ik wil er ook eentje maken voor mezelf,heb ook een zwak voor sjaaltjes...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze tuto wordt veel gebruikt lees ik, maar de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik hem zelf nog niet bekeken heb ;)
   Maar ik plan nog een sjaal voor dochterlief, dus dan zal ik er eens eentje maken!
   http://craftygemini.blogspot.be/2012/10/how-to-make-infinity-scarf-diy-sewing.html

   Verwijderen
 5. Zo tof! De sjaal is prachtig! Ziet er ook lekker warm uit .De sleutelhangers, kan je mij zeggen waar hal je de metallen hangertjes? Eventuel een tutorial'tje 😊

  BeantwoordenVerwijderen