vrijdag 8 april 2016

Sterke mannetjes!

Ik ben vereerd om lid (allee, medebeheerder/opstarter :p) te mogen zijn van een groepje vol prachtige mama's! Een groepje met Bewuste Ouders uit mijn regio, die hun opvoeding baseren op de principes van het Natuurlijk Ouderschap.
In de groep zitten een boel sterke dames, en een enkele heer, bij elkaar.
Twee van die mama's konden mijn inziens wel een opkikkertje gebruiken.
De ene mama haar kindje moet nog geboren worden, maar zal een weekje hospitalisatie nodig hebben meteen na de geboorte, en de andere mama haar kindje heeft een aangeboren afwijking, waardoor hij gedurende langere tijd gehospitaliseerd is.
Ik koos wederom voor het "Abbieke", mijn inziens een ideaal patroon voor kindjes in het ZH, met kabels en leidingen, gezien het pakje volledig open kan.
De stofjes kocht ik in de Modecoupon. In mijn kast liggen namelijk vooral bijzonder kleurrijke stoffen, maar niet iedereen is daar fan van. Dus ik speelde op safe met veilig zwartwit.


Daar word ik dan zo blij van he, die voorpret van iemand even een lichtpuntje te kunnen geven, in de vorm van een verrassingske in de brievenbus :). *en met die Ronde was blijkbaar de postbus niet geleegd, waardoor ik nog een dag langer voorpret mocht hebben :p*
Beide mama's lieten weten zeer blij te zijn met hun onverwachte opkikkertje, en de pakjes zitten al in de ZH-koffers.

1 opmerking:

  1. Heel leuk dat je zo toch iets kan betekenen voor iemand. Mooi gebaar van je!

    BeantwoordenVerwijderen