maandag 2 april 2018

Foras

De patronen van Sofilantjes hebben een heel eigen stijl, en je houdt er van of niet.
Ik hou ervan, dat hadden jullie al door, dus zoals ongeveer bij elk nieuw patronenkindje, kocht ik de Foras jurk tijdens de releasesale.
Ik ben heel druk bezig om mijn stoffenkast leeg te werken, want het is écht erg hoeveel stoffen daar al jaren in liggen, dus keek ik even rond en haalde er deze mintkleurige versie van de Playin' kittens van Finch uit. Met de okerkleurige versie maakte ik eerder al deze jurk.


Ik combineerde met hetzelfde roze als wat terugkomt in de stof en koos voor de versie met rimpelrok, om de poesjes op de border zo goed mogelijk te laten uitkomen.
De poesjes staan letterlijk tot op de rand gedrukt met hun pootjes, en aangezien ik ze niet wou ontpoten door de jurk om te zomen, werd het een rolzoom.
Uit de restjes maakte ik nog een jurkje voor Amelia, het kindje van mijn zus.
Nu kunnen de nichtjes lekker twinnen samen deze zomer!


Zie, hoe schoon!
Mijn excuses overigens voor de donkere foto's, maar dat mag u op de weergoden steken en mijn niet professionele camera ;).
Patroon: Foras - Sofilantjes
Stof: Playin' kittens - Finch Fabrics

Dit blogbericht bevat affiliate links, dwz dat ik een klein procentje krijg op patronen aangekocht via deze links. Voor u, als koper, maakt het geen enkel verschil, u betaalt dezelfde prijs.

3 opmerkingen:

  1. Heerlijke jurken en ik heb het idee dat mintgroen de kleur van dit moment is, voor mij wel in iedergeval geval. Helemaal perfect in de afwachting van warmer weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi jurkje in een mooi stofje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, ik heb het stofje ook nog liggen.

    BeantwoordenVerwijderen