woensdag 24 december 2014

Kerstkousen

Al een aantal jaar lag er een kerstsokkenpaneel in mijn kast. Ik vind er nergens de naam van terug, Googled u gerust zelf verder op "panel, christmas, socks, fabric" en zulke dingen.
Omdat ik dit jaar niet echt in kerststemming geraakte (te druk, niet koud genoeg, ...) vond ik het tijd om eindelijk deze panelen te verwerken tot sokken voor boven mijn (toegemetste) haard.
Hoeveel kerstiger kan het zijn? ;) En vooral, erg Amerikaans :p.


Aan de achterzijde zit een fijn polkadotje en binnenin een rood/wit vichytje, maar dat ziet u natuurlijk niet, dus u zal me moeten geloven op mijn woord.


En u, bent u in kerststemming?
Volgens mij is dat iets wat je enkel als kind (ik toch) ten volle kan beleven, toen vond ik de kerstperiode zoooo magisch, nu vind ik het maar gewoontjes, en gaat het grotendeels aan mij voorbij.
Wellicht heeft het er ook mee te maken dat ik normaal altijd moet werken met kerst (avond of nacht), en ik al jaren geen Kerst meer heb beleefd van aan een familietafel. Maar dit jaar niet, dit jaar zit ik mee aan de feestdis! Met dank aan een goed getimede zwangerschap :p. *thuis in zwangerschapsverlof sinds een paar dagen*

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het zeker iets hebben die amerikaanse soort sokken! Staat in ieder geval heel gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi hoor die sokken. Wij hebben geen haard dus hier ook geen sokken :-) veel succes met je zwangerschap en ik heb genoten van mijn geslaagde kerstavond

    BeantwoordenVerwijderen
  3. door mijn engelse familie vieren we kerstavond altijd een beetje in engelse stijl. De kerstsokken horen daar ook bij. Die worden dan gevuld met snoepjes, prullatia... En het is heel grappig om te zien hoe de kinderen bij het binnenkomen naar hun sok rennen om te voelen of er al iets in zit.

    BeantwoordenVerwijderen