vrijdag 25 maart 2016

Sprookjesachtige Susanne

Ik denk dat ik aandelen ga kopen, in het Susanne-patroon!
Deze maakte ik al voor Louise, en deze twee voor mezelf. Buiten onderstaande liggen er dan nog vijf geknipt voor mij, en twee voor ons madammeke :). Wees gerust, ik zal die wel wat bundelen, zodat u geen zeven Susanneposten meer moet lezen ;).
Maar deze sprookjesversie verdiende een eigen blogpost!

Patroon: Susanne - Compagnie M
Scuba/neopreen: Jul en Beau
Prentjes: Esprit de fée, gekocht bij Creasis

Ik maakte gisterenavond deze in ons tweewekelijks naaicafé, en moest deze ochtend snel zijn om foto's te kunnen trekken.
Ze had hem namelijk zien liggen en wou hem meteen aan ;).


Ik werkte wederom met scuba, maar zette er deze keer wel een biais aan, voor een meer afgewerkte look. Vastgenaaid met de hand en al! Ik probeer even te verdringen dat van die zeven geknipte Susannes er nog zes met biais gepland zijn.
Ik ben aan deze kinderversie drie kwartier bezig geweest met de biais...
Maar bon, het brengt wel op, aangezien je beide zijden van de jas ziet, zou je anders een "lelijk" stiksel zien aan één zijde.


Toen ik gisteren bij tante Sis de prentjes van Esprit de Fée zag liggen, kon ik niet weerstaan..
Niet goedkoop, maar zooo mooi!
Vliesofix aan de zijde van de prentjes, streek vast op een zachte stand (want de binnenkant/lichte kant van de scuba smelt als je er te warm op strijkt, de buitenkant niet), en dan nog eens vastnaaien met een zigzaksteek.En u, bent u fan?

8 opmerkingen:

 1. leuk! Ik weet niet of ik van die stof hou, maar het is een mooi patroon en wat een mooie applicaties.
  Ik kocht het patroon ook. En heb het inmiddels op A0. Maar ik moet nog even in de kast kijken of ik al een geschikte stof heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het patroont ook gekocht en ook de stof. Ik ga voor de omkeerbare versie gaan ☺
  Deze sprookjesversie is een mooike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ik ga toch ook nog scuba kopen morgen denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooooh, keikeischoon!!! die prentjes zijn zalig!! en ik moet je vorige versies ook eens bekijken, het is hier zo druk geweest dat ik al een hele tijd amper tot blog-lezen kom :-) Het susanne-patroon heb ik namelijk oo gekocht, dus inspiratie is welkom :-) ik kocht ook scuba, maar naaide er nog nooit mee, ziet er alleszins heel leuk uit! Ik ben benieuwd naar je andere versies!!

  BeantwoordenVerwijderen