zaterdag 31 december 2016

Double Trouble - CAL 2017: Be prepared!

Het is nu een tweetal maand geleden dat ik de laatste afwerking deed aan mijn Dolly Plaid, en intussentijd werkte ik aan menig ander haakproject.
Nu krijg ik dankzij tante Sis van Creasis de kans om mee te werken aan een volgend groots haakproject, namelijk de Double Trouble Crochet Along van Jolanda & Noami.
Vanaf vrijdag 6 januari 2017, krijg je in de bijhorende Facebookgroep wekelijks een haakpatroon. De CAL duurt 29 weken in totaal, zodat je tegen 21 juli een afgewerkte plaid hebt.
Je kan hem uiteraard ook op je eigen tempo doen en hem klaarhebben tegen wanneer je zelf wil ;).
Het deken wordt een mengeling van verschillende haaksteken en tunisch haken.
Veel haakervaring is er niet vereist, aangezien elke nieuwe steek duidelijk zal gedemonstreerd worden aan de hand van het patroon, foto's en fimpjes.


Ikzelf koos voor de kleurenpakket Naomi in merinowol, Creasis heeft beide pakketten (Naomi en Jolanda) in voorraad. Maar je kan uiteraard ook zelf je pakket samenstellen in merino-of andere wol. Tante Sis zal je met plezier bijstaan met raad en daad ;).
Onderstaand zie je de foto van hoe de plaid moet gaan worden. Met roze in!!! Krijg ik hopelijk eindelijk mijn Dolly Plaid terug van Louise, als deze af is :p.


Ik heb er helemaal zin in!!!
Wie doet er nog mee?
Be prepared en haal alvast je wol in huis, zodat je meteen mee kan beginnen haken aanstaande vrijdag :).

1 opmerking:

 1. Anoniem12/31/2016

  Dat wordt een hele mooie deken denk ik!
  Veel plezier met deze cal!
  Prettig eindejaar en ik kijk al uit naar je creaties in 2017,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen