maandag 19 mei 2014

Buttonmachine & Ali Express

Een hele poos geleden inmiddels kocht ik mezelf een buttonmachine via een groepsaankoop.
Jawel, een groepsaankoop, alweer :p.
Ik had hem wel al een paar keer uitgetest, maar niet met het gewenste resultaat. Iets "snel snel" eens willen testen lukt niet altijd even goed ;).
Dus keek ik gisteren op mijn gemak wat youtubefilmpjes, haalde ik de machine nog eens boven, en testte ik er nog wat uit.
Nu ging het gelukkig wel goed!
Al moet ik wel toegeven dat deze zonder plastic beschermlaagje erop veel beter lukken, dan deze met een beschermlaagje. Deze heb ik zonder gedaan omdat het draagdoekstof is, en ik de textuur van de stof duidelijk wou behouden.
Dit zijn pins voor in mijn goodiebags. Ik ga ook nog buttons maken met een spiegeltje aan de achterkant, om cadeau te geven na een rugdraagconsult.

Stof: scraps Keppeke

Onlangs ontdekte ik ook nog het platform Ali Express. Gelijkaardig aan Etsy, maar dan met shops uit voornamelijk Azië, waar er op Etsy voornamelijk Amerikaanse shops zitten.
Jeetje zeg, dat is verslavend!
Ik kocht een kit met loom beads voor 20$ inclusief verzending (ongeveer 15€), wat écht een koopje is voor de doos + 3000 elastiekjes + slotjes + haak + ...
Ik denk niet dat ik het zelf zo vaak ga doen, maar als ik zie hoe graag jonge meisjes hiermee spelen, wou ik er alvast eentje in huis hebben voor binnen enkele jaren, onder het motto "Dat eet geen brood he". :p


Ik kwam er ook doorzichtige kamsnaps tegen.
Dat ik een grote kamsnapszot ben, dat wist u ook al langer.
Deze kan ik met alles combineren, als ik toch eens nét niet het juiste kleur in voorraad zou hebben.
Ik heb ze ook al aangekregen hoor, maar was te lui om zelf een foto te trekken ;).


En nu, nu moet ik dringend gaan werken, en de prematuurtjes gaan soigneren!

2 opmerkingen:

  1. :-) leuk he al die hebbedingetjestoestanden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad heel leuk al die hebbedingen! Weet je misschien of er binnenkort nog een groepsaankoop doorgaat voor een button machine? Ik zou er dolgraag 1 willen maar ze zijn zo duur he!

    BeantwoordenVerwijderen