zondag 21 juni 2015

Hartedeken + BPAN

Afgelopen woensdag ging ik naaien bij Hartedeken.
Hartedeken is een initiatief genomen door mensen van DVC H.Hart met het doel ouders en kind een warm hart onder de riem te steken in een moeilijke periode.
Ik werk niet in DVC H. Hart, maar ik zag dit fijne project verschijnen op de FB-pagina van een vriendin. En omdat ze altijd wel een extra helpende hand kunnen gebruiken, was ik afgelopen woensdag ook van de partij.

Misschien naait of sponsert (katoentjes, fleece, ...) u in de toekomst ook graag mee?
Hou dan zeker hun Facebookpagina in de gaten, na de zomervakantie volgen er nieuwe naaidata.
Kan u zolang niet wachten? Dan kan u natuurlijk ook thuis aan de slag, en de dekentjes opsturen, of gaan afleveren (Deinze).
Dekentjes voor kindjes zijn ongeveer 80 x 100cm groot, en dekentjes voor volwassenen ongeveer 100 x 160cm. Voor de rest mag u er helemaal mee doen wat u zelf wel! Inspiratie kan je altijd vinden op hun pagina, pinterest, of in je eigen hoofd ;).

Ik geef nog een aantal sfeerbeeldjes mee:
Mijn bescheiden bijdrage, een kinderdekentje:
Omdat we wel eens wat meer voor de medemens mogen doen, en ik buiten mijn maandelijkse storting aan Artsen Zonder Grenzen, ook maar bitter weinig doe, organiseer ik ook nog een kleinschalig naaievenement.
Namelijk Ronse naait voor BPAN.
Allen welkom, meer info op de link.
U hebt ze wellicht al op FB zien verschijnen, de vlaggenlijnen voor BPAN, maar omdat alleen naaien niet zo leuk is, bent u allen welkom de 2e juli om 19u30 in de cafetaria van de sporthal van Ronse.
Dan naaien we ze samen, en sturen we ze op :).
Meer info op de evenementspagina! Hier dus.

1 opmerking:

  1. Dacht al dat ik je herkend had op de foto's...heb daar nog gewerkt.

    BeantwoordenVerwijderen