maandag 16 oktober 2017

Nivalis voor de grote kleuter

Dat ik de Nivalis voor kinderen al duust keer maakte, dat kan u onder andere hier terugvinden.
Grote kleuter als ik ben, zat ik dan ook op de eerste rij toen het patroon uitkwam in damesmaten.
Hoera!!!
Ik kocht hem gelijk, liet hem printen op A0, en zocht een stofje in de kast, waar ik genoeg voor voorzien had voor een jurk voor mezelf. Als u een trouwe volger bent, dan weet u al dat ik een grote kleuter ben, en regelmatig zogenaamde "kinderstoffen" draag :p.
Ik sta eigenlijk echt niet graag zelf op foto, maar bon, zo een dameskleed aan een kapstok zegt ook niet veel, dus ik deed nekeer nen effort.


Het Nivalispatroon is voorzien voor vrouwen van alle maten en vormen, en gaat vanaf maat 34 tot 54.
De kap ga ik in praktijk nooit opzetten, maar ikzelf vond ze wél leuk aan mijn kleed.
Mijn medemens vindt dat precies niet zo, en mijn zus vroeg vandaag wel tien keer of ik die kap er niet alsnog kan afhalen, en dat ik toch zeker de volgende zonder kap ga maken.
Ik heb het niet kunnen beloven :p.

 

Voor de volledigheid nog eens op de kapstok ook :).


Patroon: Nivalis Dames Tuniek en Jurk - Sofilantjes
Stof: Kersenpitje, uitverkocht.

Dit blogbericht bevat affiliate links, dwz dat ik een klein procentje krijg op patronen aangekocht via deze links. Voor u, als koper, maakt het geen enkel verschil, u betaalt dezelfde prijs.

8 opmerkingen:

 1. Een hele mooie. Ik ben ook niet zo'n kap mens voor jurken maar gelukkig zijn we allemaal verschillend anders zou de wereld maar saai zijn he. Vrolijke kleurtjes I like it

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!
  Ik ben ook geen kap-mens maar het is uw kleed hé. Mijn kap-afkeer is vooral te wijten aan lang haar dat 1 grote dreadlocks wordt in de buurt van kappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem prachtig! Beter op jou staan dan aan de kleerhanger ��. En hiert ook geen kap-vrouw, maar hij staat je gezellig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem prachtig! Beter op jou staan dan aan de kleerhanger ��. En hiert ook geen kap-vrouw, maar hij staat je gezellig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel schoon Ellen! 't Is weer boenk erop uwe stijl! En als gij dat kleuterstijl wilt noemen, ok dan :p Ik vind het gewoon helemaal jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem10/18/2017

  Ik zie eigenlijk ook veel liever de kinderstofjes, maar durf die niet altijd te dragen :-) Ze moesten wat meer fantasie gebruiken voor de 'volwassen' kledij, dus goed gedaan van jou! En nee, ik sta zelf ook niet graag op de foto, dus dikke chapeau dat je dat toch gedaan hebt (ik weet hoe vervelend het is!).
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, smaken verschillen. Ik vind de kap ook niet zo leuk...maar jij moet hem dragen. Toch?

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen