woensdag 4 juni 2014

Marsupilami

Sinds de legendarische uitspraak van één of andere dwaze kinderarts tijdens het één-programma Volt, ben ik een heel klein beetje fan van de Marsupilami.
Het kwam erop neer dat deze dame zei dat in het wild enkel Marsupilami's langdurig borstvoeding geven, en dat peuter- en kleutervoeden daarom maar abnormaal is.
Marsupilami's, lol! Die heeft natuurlijk ook teveel tekenfilmpjes gekeken!
Laat ik het nu absoluuuut niet eens zijn met deze kinderarts, maar dat heb ik wel vaker met kinderartsen, en op en top BV-fan zijn! Mijn dochter dronk overigens 2 jaar, waarna ze stopte.
Ook al was ik er nog niet klaar mee, het is gegaan zoals ik wou, ze heeft zelf mogen kiezen wanneer het genoeg geweest was.
Dit stofje (hier te koop bij Kersenpitje) deed me dan ook denken aan die Marsupilami, en ik moest er natuurlijk een babypakje uit hebben :).
Voor als ik ooit weer een baby heb dus (last van mijn hormonen jong de laatste tijd), en in tussentijd voor mijn Juleske of Julietteken, ze mogen nekeer afwisselen.
Voor het patroon nam ik alweer het jumpsuitpatroon van Kiind, de mutskes tekende ik over bij vriendin Mieke, want ik was te lui om zelf een patroon te gaan doortekenen ;).


Met knoopmutsje.
Met gewoon mutsje.Wat is uw favoriete mutsje?

10 opmerkingen:

 1. het mutsje met knoopje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, super!
  Het eerste mutsje is echt helemaaaal marsupilami-stijl. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bijzondere creatie! Inderdaad het mutsje met knoopje past het beste bij het marsupilami-idee. Ik vind het top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die met het knoopje !
  Ik gaf ook lang borstvoeding, de jongste kwam zelfs na school in de instapklas nog 'snackjes' drinken, en is er ook vanzelf uitgegroeid, da's toch de normale gang van de natuur !
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot gelijk om je gevoel te volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, leuk! Mijn voorkeur gaat uit naar het mutsje met knoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch een beetje zonde dat je de lange staart bent vergeten ;-)

  Met knoopje is het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen