maandag 9 juni 2014

Regenboogdraag-/voedingsketting

Na mijn eerste geslaagde avontuur met omhaakte kralen, kon het tweede niet uitblijven natuurlijk.
Ik wist snel wat ik wou, een regenboogketting, ROGGBIV, remember? (Rood - Oranje - Geel - Groen - Blauw - Indigo - Violet)
Maar aangezien ik pas sinds deze ochtend uit nacht ben had ik ff geen zin om met mijn 1,25je aan de slag te gaan, en werd het gewone Cataniakatoen, met een gewone 2,5 haakpen.
Ik vind hem helemaal prachtig geworden!
Ik overweeg zelfs om ze in beperkte oplage te gaan aanbieden bij Wij Dragen Je.
Ik vind ze namelijk zo prettig om te maken, heb nog veel houten ringen en kralen over, en ondanks dat ik nog wel een baby'tje wil (valt het op? ;) ) heb ik voor mezelf geen 25 kransen nodig he ;).


Dochterlief is ook helemaal fan! Ik heb ene foto kunnen trekken (bovenstaande) en sindsdien heb ik mijn kransen niet meer teruggekregen ;).


9 opmerkingen:

 1. louise vind ze duidelijk super !
  Leuk gevonden !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo leuk zeg, ik zou er best wel eentje willen voor mijn jongste, die nu echt vaak tijdens het drinken begint te prutsen aan vanalles en nog wat ;-)
  Wat een ROGBIVV is snap ik wel niet :-) Je maakt trouwens veel leuke dingen, ik volg je nog maar net maar zag al veel moois en leuks!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de vertaling er inmiddels achtergeschreven ;)

   Verwijderen
  2. :-) Dankjewel, ik heb weer wat bijgeleerd :-)

   Verwijderen
  3. net ook je website gezien, leuk zeg! Recent had ik het nog met een vriendin over draagconsulenten, geen idee of die er hier ook zijn, maar goed dat je het vaker hoort want babydragen is zo heerlijk!

   Verwijderen
  4. Ja hoor, er zijn er overal in België ;)
   Kijk meer eens op de site van onze vereniging: http://draagconsulenten.be daar kan je zoeken naar een consulent in de buurt!
   Ik heb overigens ook een facebookpagina, die altijd mag geliked worden :p http://facebook.com/wijdragenje

   Verwijderen
 3. Barbara, ROGGBIV is een geheugensteuntje voor de volgorde van de kleuren van de regenboog. Rood Oranje Geel Groen Blauw Indigo Violet.

  En heel mooi! Mijn kroost is compleet en de jongste krijgt al even geen BV meer, maar ook hier zou ik ze verkocht krijgen zenne ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel knap gedaan. Met die mooie kleurtjes zullen vele kinderen hier dol op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen