zaterdag 23 november 2013

Cadeautjes!


Vandaag hadden we een superleuke namiddag met de meisjes van een naaigroepje, wat we hebben op Facebook. En neen, ge moogt er niet bij, het is een ieniemienieprivégroepje ;).

We deden voor de 2e keer een swap, en ik mocht een cadeautje maken voor Inge, mama van Stien en Ferre.
Voor Inge zelf maakte ik een Vink-tas met de eerste letter van haar naam op geborduurd. Ze is mede-oprichtster van naaiclub "Naaitselaar", en dat flockte ik op de zeultas. In plaats van te verstevigen met vlieseline stak ik er gewoon een voering van dikke wattine tussen, vind ik veel aangenamer om dragen.


Met mijn cameo sneed ik een kaartje uit, passend bij het naaithema. Het gratis Silhouettepatroontje vindt u hier.
Ik knipte ook nog wat hobbykarton in stukjes met figuurscharen en deed er een gaatje in met de perforator, et voila, keisimpele, doch erg leuke, tags voor aan de kerstcadeaus.

Mijne cameo sneed ook nog een naaimachinesticker (om bijvoorbeeld op de naaimachinecover te kleven), een Lego-revolution en naam voor Ferre, en een popje met wandelwagen en naam voor Stien, allemaal uit rode flex. Ik was haar naam eerst vergeten spiegelen, dus maakte ik er eentje extra. En misschien kan ze in een zotte beu wel eens een shirtje aan met haar naam in spiegelschrift?
Nog snel een paar cabuchons op oorhaakjes gekleefd en in een handgemaakt, niet door mezelf, vilten zakje gestopt, nog wat innaailabels erbij, en het cadeautje kon in een pakje!

Ik ben zo iemand die haar cadeautjes durft afgeven in gazettenpapier, echt waar, ik heb dat nog gedaan. Maar ik heb me voor de gelegenheid eens deftig papier gekocht, in den Ikea ;).Ze was er neig content mee :) *en anders deed ze heel erg goed alsof :p*
Ikzelf kreeg een cadeautje van Rachel, en ik was echt met alles héél erg blij!!!


Deze leuke canvas komt in mijn naaikamer (ex-eetkamer :p) te hangen.
Ik had hem ooit gepinned op mijn Pinterest Swapbordje, en ben er echt superblij mee!!!
Een mooie gehaakte retrosjaaltje. Zoals je ziet was mijn verbazing groot, omdat ik weet wat een groot werk dat is ;).


En dan nog een schattig naaibenodigdhedenuiltje, met een decouvitje, schaartje, lange spelden, en een leuk labeltje. Ik ben er echt helemaal blij mee, met elk onderdeeltje van mijn swapcadeau <3. Dankjewel Rachel!


Ik kijk alvast uit naar onze volgende date! (en swap?)

11 opmerkingen:

 1. Veerle B11/23/2013

  Tof hé!! Goed gedaan zeg, alleen jammer dat er geen V op die tas staat :-) maar dat zal ik dan maar zelf moeten maken hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw leuke swap!
  Zo'n cameo is precies echt wel handig, ik snij nog alles met de hand uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was inderdaad een geweldig cadeau dat je gekregen hebt van Rachel! Jouw swapke was ook keileuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie dingen! En die stof van de vinktas is wel goed gevonden. Ik wil ook een cameo als ik al die mooie dingen zie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe grappig, ik zag je gisteren bij Julija - en nu herken ik je aan je jurkje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu ben ik benieuwd wie jij bent, de dame aan de snijtafel? Of één van de meisjes die bijpassende stof bij het behang kwam kopen?

   Verwijderen
  2. Lol... ik stond aan de snijtafel ;). 't Moest rap gaan, want ik wou ook nog naar de Petit Pan winkel...

   Verwijderen
  3. Daar kwamen wij net vandaan ;).

   Verwijderen
  4. Bij mij waren ze absoluut niet vriendelijk hoor, amai nog nie. Het was acht minuten voor zes, de deur was al gesloten. Ik vroeg of ik heel even mocht rondkijken en 't was van "zucht". Er stonden heel wat stofjes op mijn verlanglijstje, ik heb er eentje mee, de rest bestel ik online, neh ;)

   Verwijderen
  5. Groot gelijk, ik zou ze dan ook liever elders bestellen ;).

   Verwijderen