dinsdag 12 november 2013

Uilenkleedje in corduroy

Vorige winter ging ik op zoektocht naar leuke ribfluweeltjes, maar ze zijn, op één na, allemaal in de kast blijven liggen tot deze winter.
Jammer genoeg vind ik geen naam/designer terug, dus die kan ik u niet meegeven. Op mijn Etsy-account vond ik enkel terug "Owls on Branch", maar zo vind je 1000 stofjes :p.
Op datzelfde Etsy vind je ook een massa aan leuke patroontjes, onder andere de Kate's Dress van The Lily Bird Studio, wat ik gebruikte. Je kan kiezen tussen twee verschillende kraagjes. De mouwtjes werkte ik iets anders af dan het patroon, namelijk met dezelfde paspel als in het kraagje. Achteraan werkte ik, alweer, af met kamsnaps. Volgende keer ga ik het wel volledig voeren, want zoveel warmer vind ik die corduroy nu toch niet ten opzichte van katoen.


Mag ik nog even een kleine gunst vragen? Als u een Facebook hebt, om dan even deze foto te liken? Dat is alles, je moet niet delen of niks, slechts 2 secondjes werk. Mijn vriendin Iris kan er een "leuke" (al vind ik ze mega-eng :p) handpop mee winnen!

8 opmerkingen:

 1. Super jurk en idd die corduroy vind ik ook niet zo warm. Maakte een lichtblauw kleedje en er zal toch wat warms onder moeten.
  Dat weten we dan ook weer hé ;-)

  Wilde foto liken maar ik moest lid worden?
  Ik probeer straks even Van op computer.

  Tataaaaa. Happy mon/tuesday

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi, mooie stof mooi patroon, en heel mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem11/12/2013

  Echt mooi! Ik hou ook van dat patroon, in beide versies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super
  zin om het patroontje te ruilen?

  BeantwoordenVerwijderen