vrijdag 28 juni 2013

Workshop A-lijn kleedje!

Hier kan u mijn tutorial vinden voor een A-lijn overgooierke met beleg, als u graag thuis op uzelf naait, en alles uitzoekt.
Maar als u liever onder begeleiding van mijn galante zelve, zulk schattig kleedje maakt, dan kan dit op zaterdag 19 oktober of zaterdag 16 november tijdens een namiddagworkshop bij Creasis te Ronse. U komt vooraf uw stofje, knopen en eventueel biaislint kiezen, en dan kunnen we op de welbewuste zaterdag(en) aan de slag!
Dit voor slechts 12 euro, exclusief materialen, inclusief drankje en chocolaatje, gebruik naaimachine (maar u mag ook uw eigen machine meebrengen), begeleiding en gezellige companie.
U kan zich inschrijven tijdens de opendeurdagen op 13-14-15 september, wanneer het komende workshopseizoen wordt voorgesteld. Of als u niet kan komen tijdens die dagen, kan u nadien even langskomen in de winkel om u in te schrijven.

Deze maakte ik alvast voor op de opendeurdag ;) (en nadien voor het klein madammeke natuurlijk). Alweer ne primeur se, speciaal voor u!

Stof en knopen: Happy Hooters van Michael Miller, te koop bij Creasis
Biais: uit eigen fourniturenverzameling
Patroon: wederom mijn favoriete patroon, getekend door een vriendin. Maat 3 jaar.

De kleurtjes komen niet zo mooi uit, dat komt ervan als ge tot een kot in de nacht naait, en per se nog een buitenfoto wilt trekken. Want zo uilkes, dat trekt toch schoonder aan een boom.

3 opmerkingen:

 1. Moeten we pinnen om zelf eens te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem6/30/2013

  Is dat patroon te koop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neen Anoniempje, spijtig genoeg niet. Je krijgt het natuurlijk wel als je de workshop komt volgen.
   Maar er zijn veel gelijkaardige patroontjes te koop/gratis te vinden hoor...
   Gewoon even googlen! Bv. op de site van De Droomfabriek staat een gratis patroon.
   Veel succes!

   Verwijderen